Betalen

Je kunt online betalen via IDEAL, PAYPAL, Apple Pay, Klarna (Achteraf betalen), SEPA Bankoverdracht, Giropay, Bancontact, MasterCard, Visa, Maestro en American Express. Welk van de betaalmethodes je wilt gebruiken kan je zelf tijdens de bestelprocedure kiezen.
Voor online betalingen maakt Slaapkopje gebruik van Mollie. Alle online betalingen verlopen via een beveiligde (SSL) verbinding.

IDEAL
Betalen met iDEAL is een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen. Wie gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, Regio Bank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers kan direct betalen met iDEAL. Selecteer je bank en ga verder met de vervolgstappen.

CREDIT CARD
Een andere betaalmogelijkheid is de credit card. Je kunt bij ons met Mastercard, Visa en American Express betalen. Als je met credit card wil betalen kies dan je credit card maatschappij en ga verder met de betaling.

PAYPAL
Betalen met PAYPAL is ook een veilige, eenvoudige en snelle manier van online betalen.

APPLE PAY
Apple Pay is de betaaldienst die Apple beschikbaar stelt op diverse devices, bij Slaapkopje kun je daarom ook betalen met Apple Pay.

KLARNA
Betaal je online aankopen achteraf. Jij bepaalt wat je online koopt dus ook hoe je betaalt. Betaal achteraf met Klarna.

SEPA Overboeking
Met de SEPA betaal je eenvoudig via je eigen bankrekening.

Giropay
Giropay is een online-betaalplatform van de Duitse banken, dat op het bestaande Duitse systeem van online-banking is gebaseerd, en speciaal voor gebruik in E-commerce omgevingen werd ontworpen

Bancontact
Bancontact is de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen.

Slaapkopje Payment options